02/06/2020

Κατασκευές και προτάσεις διακόσμησης με ξύλινα καφάσια

Τα ξύλινα τελάρα και καφάσια μπορούν να μεταμορφωθούν και να γίνουν μέρος της διακόσμησης του σπιτιού σας.

Στο σημερινό μας άρθρο σας παρουσιάζουμε μια ιδέα για κατασκευές που μπορείτε να κάνετε από ξύλινα καφάσια τα οποία θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα .

 

Κατασκευές όπως ράφια, ραφιέρες, κουτιά αποθήκευσης , τραπεζάκια, γλάστρες και πολλά άλλα.

Δημιουργήστε μια βιβλιοθήκη από καφάσια. Τοποθετήστε τα ξύλινα τελάρα και καφάσια το ένα πάνω στο άλλο, έτσι ώστε ο πάτος να ακουμπάει στο τοίχο και εκμεταλλευτείτε τον εσωτερικό χώρο για να βάζετε εκεί κάθετα ή οριζόντια τα βιβλία σας. Μπορείτε να γεμίσετε μια ολόκληρη γωνία του σπιτιού σας με αυτό τον τρόπο και να διακοσμήσετε το κάθε κουτί με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Μετατρέψτε ένα ξύλινο καφάσι σε χώρο αποθήκευσης αγαπημένων σας πραγμάτων. Τοποθετήστε μέσα συλλογές αγαπημένων σας αντικειμένων ή ακόμη και μικροαντικείμενα των μικρών μας φίλων (παιχνίδια, είδη ζωγραφικής,). Με αυτό τον τρόπο θα τα έχετε ταχτοποιημένα πάντα , χωρίς να τα ψάχνετε.

Τροποποιήσετε 2 ξύλινα καφάσια σε διακοσμητικό κομοδίνο. Μπορείτε να βιδώσετε δυο καφάσια μεταξύ τους , κάθετα και το κομοδίνο σας είναι έτοιμο να το διακοσμήσετε με κορνίζες, ένα φωτιστικό, το ξυπνητήρι σας και τα αγαπημένα σας βιβλία.

Με τον ίδιο τρόπο που θα φτιάξετε το κομοδίνο, μπορείτε να φτιάξετε ένα έπιπλο μπάνιου από καφάσια για να τοποθετήσετε μέσα σε αυτό τις καθαρές πετσέτες, τα ρολά χαρτί υγείας και προσωπικά σας αντικείμενα που αποθηκεύετε στο μπάνιο.

Μεταμορφώστε μερικά ξύλινα καφάσια σε ένα μικρό τραπέζι. Σε αυτή τη περίπτωση θα χρειαστείτε μερικά ξύλινα καφάσια , θα πρέπει να τα τοποθετήσετε οριζόντια και να ενώσετε τους πάτους , μπορεί να χρειαστείτε δυο ή και περισσότερα καφάσια ανάλογα με το ύψος που επιθυμείτε να έχει το τραπέζι σας και έπειτα τοποθετείτε στο κάτω μέρος τέσσερα ροδάκια για εύκολη μετακίνηση.

Σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για να διακοσμήσετε το χώρο σας, κατασκευάζοντας εσείς τα έπιπλα που επιθυμείτε!!